I´m sick of it!!!!

Jag är så besviken, så ledsen och så jäkla trött på att känna mig som ett fån. Han gör det om och om igen och det han lovat förut värkar vara som bortblåst några sekunder efter att han lovat det.
Hur ska man som en kvinna i sina bästa år med lite extra fett på magen, blå ringar i brist på sömn och ett humör värre än arga kcoken, kunna gå och lägga sig på kvällen då man vet att han sitter där med sin jäkla telefon. Vara hemma och ta hand om allt medan han är iväg och reser i jobbet och gör gud vet vad?

Är det meningen att man som kvinna bara ska vänja sig och ta allt sånt här skit för att alla killar är precis likadana? Kanske det inte finns några förhållanden där båda parter är helt ärliga och tillgivna mot varandra? Ska man sluta upp med att vara den "duktiga och trogna frun" och istället göra precis samma saker som mannen gör? Att man har ett öppet äckenskap istället, så får man se hur kul han tycker det är om ja sitter uppe på natten och har cyber sex med massa heta killar som han inten har en chans att mäta sig med, eller att planera (eller låtsas planera som han säger) in sexmöten de dagar man är borta från hemmet? Tror inte det skulle vara lika roligt då och att en ursäkt som att det bara är ett dumt tidsfördriv inte skulle gå hem särskilt bra!

Man sitter med tårar i ögonen och barnen oroliga bredvid sig och han tittar på dom och vårt hem och säger, " titta på det vi har, allt fint vi har". Ah, right back at you! öppna ögonen och se det vi har, du är micromilimeter från att förlora precis allt det du tycker att vi har!!! Tillslut så spelar inga ursäkter i världen någon roll, jag behöver inte ta massa skit jag är bättre än det. Jag är så trött på att vara frugan här hemma medan du har massa annat för dig, spelar ingen roll om det är fysiskt eller psykiskt för mig känns det lika illa om du tänker att du ska stoppa kuken i hennes fitta eller om du faktist gör det!

I´m sick of it!!!!


Kommentarer
Postat av: Josse

Iluna! Snälla.. Han är inte värd dig!! På riktigt nu. Jag vet inte ens vad som har hänt helt och hållet men jag kan gissa och jag blir så jävla förbannad!! Jag vet hur det är OCH hur det är att höra bortförklaringar och förlåta. Det värsta är att dom slutar aldrig upp med att gå bakom ryggen på en. Tyvärr! Man tror dom när dom säger att dom ska sluta första gången men med hjärtat på handen, tror man verkligen på vad dom säger när dom säger att dom ska sluta/ändra på sig gång på gång? Tilliten försvinner och man börjar ljuga för sig själv istället. Då är det helt plötsligt 2 som ljuger..

Nej du iluna! Du får nog tänka om några ggr. ALLT du gör hemma, fixar och donar. Vänder ut och in på dig för att få ihop det men barnen och det här är vad du får tillbaka?!! JÄVLA SVIN!! Hälsa det från mig! Fan vad arg jag blir!!

2012-04-21 @ 16:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0