Bokcirekl?

Det jag verkligen hinner med just nu som jag verkligen tycker om, det är att läsa. Eftersom jag reser totalt 2 timmar om dagen och sen behöver komma till ro i sängen med lite lektyr så blir de några öbcker i månaden.
Sen jag blev en riktig bokälskare så har jag ständigt försökt pracka på mina vänner de böckerna jag läst. Jag tjatar tills jag vet att dom suttit och sträckläst den boken jag precis njutit mig igenom.

Senast igår så pratade jag och jessica om böcke roch blev eld och lågor över titlar som vi båda har läst. Dett fick mig att idag tänka på en sak. Varför inte föröska starta en bokcirkel?

De kanske låter töntigt, men det är som med en bra film, det blir mycket roligare om man får dela den med någon annan än att sitta själv i soffan och kolla. Antagligen är jag naiv som tror att inträsset skulle vara så stort och att folk skulle försöka ta sig tid en gång i månaden och diskutera en bok. Men det skadar inte att fråga folk.
Kanske är det lättare att föröska göra en lucka i sitt späckade shema om alla har en gemensam nämnare och att det är ett inträsse man har.
Jag vet ju att många har föröskt skapa olika återkommande middagskvällar men det har tillslut runnit ut i sanden för att folk är för upptagna.

Men hallå, om man är för upptagna och inte kan ta sig tid för sitt eget inträsse och ännu hellre sina vänner, vart är man påväg då i livet? Ne så jag ska finula lite till på denna ide/önskan/dröm jag har. Det vore riktigt roligt faktist. Kanske att man då har temat chick lit som jag älskar och mår så bra av att läsa. Eller om man ska ha perioder av teman, att man tex några månader har olika biografier, nån månad spänning, nån månad klasicker osv. Så att man kanske vidgar sina vyer och breddatr sitt register av gangrar.

Vi får helt änkelt se och är det någon här som är sugen hojta till.Kommentarer
Postat av: Camilla

Bra ide Iluna!

2012-08-05 @ 20:41:13
Postat av: iluna

så du tycker de?? då kan jag räkna med dig?? ;)

2012-08-05 @ 21:02:53
Postat av: Anneli

Bra ide!

2012-08-06 @ 13:15:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0