bua mig.

Den lediga helgen har flygit förbi, är märkligt hur fort tre dagar kan gå när fem dagar känns som fem år. Helgen har bestått av familjen och vänskap. Igårkväll hade jag och Annelie en date på klipporna vid mälaren. Det dracks vin, åt ost och kex. Så mysigt och det gav så otroligt mycket. Är märkligt att man inte gör sånt oftare när det är en sån tillfredställelse för själen.

Det är riktigt svalt intresse för min bokcirkel, vilket är super tråkigt. Alla man frågar är så upptagna med jobb, familj och träning. förstår inte är det bara jag som har ett stort behov av att träffa lite annat folk än familjen och bara få vara iluna för några timmar? en jag ger inte upp, nått av det ska de bli, får väl sätta ut en anons i lokaltidningen eller nått :)

Jag har precis suttit och klankat ner på mig själv en stund. försökte måla en teckning med blyets, måla av en annan bild, men det går verkligen inte. Det såg ut som att en 4åring hade gjort bilden. Jag kan inte förstå hur jag kan måla av bilder och förstora upp dom i huvudet och få det fint på väggen. Men att måla en fjuttig bild på ett paper de går inte! Jag hade värsta iden och ambitionen att de skulle bli skit bra och så blev det bara pankaka, blev lite ledsen faktist :( så nu skiter ja i de och sätter mig och läser istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0