Det nya jobbet!

Oj oj vilken dålig bloggare jag är! Men jag tycker mig ha en bra ursäkt och det är för att jag börjat jobba. Jag började i måndags och dagarna innan hade jag tok ångest för att börja jobba så då gick tiden åt till att hålla mig sysselsatt. Vilket jag såklart gjorde, på söndagen hade vi VM kväll, det var spanien VS Italien och det blev en mycket lyckad kväll med härliga vänner och inte så rolig fotboll.

Men tillbax till jobbet, jag är numera sommarvikarie på karolinska sjukhuset på infektions avd. Jag jobbar i skift så det blir både dag, kväll och helg. Än så länge har det gått bra, jag har två veckors introduktion och jag hoppas jag kommer få kläm på allt innan jag ska gå själv. Det är mycket för mig att lära med tanke på att det är mitt första jobb inom vården sen jag blev färdigutbildad. Så med tanke på det tycker jag att det går jätte bra. Men ska väl inte ropa hej efter bara tre dagar. Kommer köraimorn och hela helgen och då är det inte full personalstyrka så då kommer jag få känna att jag lever. Vilket jag redan gör ifs. Jag har bara jobbat dag en så länge och då är det mellan 7-16, jag åker hemifrån 05.55 och går upp 05.15. Jag har varit hemma vid 17 tiden och sen stupat i säng runt 20. Inge vidare liv tycker jag, har varit för trött för att vara social med min man och kramar och pussar glöms bort bland gärpningar och läggning av barn.

Men förhoppningsvis så kommer man in i det och orkar va uppe lite längre så att man hinner vara med sin familj. av de folket jag träffat har alla varit trevliga och snälla mot mig. Men det brukar alltid ta ett tag innan man får se deras riktiga sidor och höra allt skitsnack bakom ryggarna på folk, vilket det tyvärr alltid blir på en arbetsplats med bara tjejer. Så jag får återkomma med om alla är bra att jobba med. Chefen gick och sjukskrev sig samma dag som jag kom så jag har inte kunnat luska ut om jag kommer att få vara kvar i höst sen, så anatar att jag borde söka massa jobb samtidigt.

Att åka iväg tidigt på morgonen när mina prinsar ligger och snarkar är absolut inte roligt. Att under dagen se foton på roliga saker dom gör är ännu mindre roligt och från nästa vecka är alla garbbarna hemma medan jag sliter och jobbar. Jag vill också vara med min familj och njuta av det halvkassa sommarvädret. Jag skulle kunna ge mycket för att få skaffa ett barn till nu direkt, jag skulle gärna vara hemmafru på heltid, visst kanske jag skulle behöva gå en kurs i att hålla rent och snyggt men de är jag berädd att göra för att få vara hemma. men men man kan inte få allt här i världen!

Lite bilder sen senast!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0