Mot jobbet.

Sitter på 506 på väg mot jobbet, jag är trött som få och vill bara vända hem till mina grabbar. Allt går ganska bra på jobbet, ja har två inskolnings dagar kvar sen ska jag flyga solo. De känns lite läskigt, då måste jag hålla allt själv i huvudet och inte glömma massa saker som ska göras. PRO tagningarna har jag haft lite problem med oxå då jag lyckats få alla svåra patienter. Men ska väl få kläm på de oxå. Annars trivs jag ganska bra, men kan fortfarande inte släppa anledningen till att ja blev uska från början, nämligen att jobba på förlossningen. Kanske skulle jag avsky det och tycka de är skit tråkigt, men så länge ja inte prövat kommer längtan ligga där och pyra.
I helgen är jag ledig och vi tänkte åka ner tillvästervik. De hänger väl lite på om det är översvämmning där eller inte.
Igår läste jag klart boken en doft av rosor som Nora robers skrivit. Så underbart bra bok att ja skicka mina killar på uppdrag Ida att låna den första delen på bibblan, vet att den tredje precis kommit ut oxå och hoppas bibblan tar in den snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0