Boot camp, värre än att föda barn!

idag var det pröva på passet för att se vad formas boot camo igentligen är för något. Jag kan säga såhär, stundtals var det en nära döden upplevelse och jag ville bara gömma mig bakom ett stort träd och hoppas att dom andra skulle springa vidare. Men sen så kom plankan och man fick hämta andan lite och bara bestämma sig för att orka lite till.
Vi har ca 10 stycken som deltog idag och sen två tränare, en som leder och ett ankare som ser till att alla hänger med. Vi började med att gå i rakst takt och sen jobb ala militären, vänster, vänster, vänster, höger vänster osv. Riktigt svårt att hålla takten speciellt när man inte ser den längst fram i ledet. Men det gick okej, efter en liten bit var det ner på marken och köra 20st armhävningar, dom som var klara snabbast fick stå och vänta i plankan. Sen var det fortsätta springa, kom fram till grimstas mördar backe och den skulle vi springa upp för tre gånger sen fortsätta jogga..sådär höll det på. Det blev en skottkärra, en backe då vi skulle bära varandra (eller försöka iaf), höga knön upp för en bake, utfall upp för en backe, Springa upp för trappor. totalt gjorde vi 100 armhävningar, 100 situps, vi hade ingen paus utan det var hela tiden aktiv vila i plankan, så de var inte lönt att vara snabbast för då viste man vad som väntade när medan man väntade in de andra. Dett prova på pass var 60min, det riikta kommer att vara 75min sen och jag kan inte förstå någonstans hur man ska orka det! Alla var helt döda och jag kan upprikigt säga att detta var värre än att föda barn, för man har ingen kontroll, vet inte vad som kommer eller när det är slut.

trotts den otroligt jobbiga känslan under dessa 60min så var det otroligt skönt efteråt, att man klarat av det och att kroppen har fått jobba maximalt. Den 10 april börjar det 6.10 utanför forma i hässelby, priset är inte faststält ännu men kommer röra sig om runt 500kr vilket är mer än okej för 6 veckor. Så jag ska tänka lite men tror att jag kommer vilja köra detta, lär väl förbanna mig själv varje tisdag och torsdag när jag går upp innan tuppen och tar mig iväg, och sen speciellt när man ligger på marken i skogen och kämpar med situpsen. Men tänk klarar jag det, vilket styrka i kroppen jag kommer att få. säger bara hej hej sommar 2012!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0