Fusk ork

Måndag igen och dagen har gått både väldigt fort och sakta, Magnus var uppe i ottan och jag märkte inte ens när han gick upp. Han skulle ner till malmö för att lämna en kyl och passar på att hälsa på sin bror, sen ska han jobba sig uppåt och kommer hem på onsdag kväll. Så jag är solo med barnen, eller har ju mamma här men hon jobbar rätt mycket. Efter att jag lämnat barnen på dagis så drog jag och Edrian hem till Carro och lilla Lexus, fy så bebis sugen jag blir när man får gulla med en 6veckors liten plutt. Han va så söt och låg där och snosade i vagnen. Edrian blev helt fachinerad av rasmus deras lilla hund, dock så fick vi hålla hunden en bit ifrån då Edrian tyckte det var väldigt roligt att dra tag i den lurviga pälsen.
det var riktigt roligt att träffa carro, var allt för länge sen och vi satt och snackade en massa skit till Edrian blev trött och gnällig.

Jag drog hem och åt lunch och samlade kraft för att hämta busarna, tyckte att jag kände mig rätt stark och peppad och tänkte att vi tar en sväng förbi parken hem och möter upp Carro och hennes barn. Väl där märkte jag att orken jag samlat på mig måste varit någon fusk ork som bara lagt sig som ett lager utanpå och att jag i själva värket var rätt slut. Tålamodet kom nog inte ens ut genom dörren och killarna var inte särskilt roliga då båda blev väldigt sura och upprörda över att Liam kallade dom för bajskorv. Haha dom kan vara så roliga, då gaddade dom verkligen ihop sig och blev tjenis penisk med varandra, när dom hemma knappt kan vara i samma rum. sen att dom går och kallar andra för alla möjliga dumma saker och gör massa hyss de tycker dom är okej, men att någon ska säga bajskorv åt dom de gick inte för sig.

Sen gick det vara utfår, Enzo kastae en stor pinne på Emilio påvägen hem, så Emilio blev galen och skulle ge igen. Sen behöver jag nog inte säga mer om hur resten av eftermiddagen blev, dom sura och gnälliga, jag trött och irriterad, Enzo väckte Edrian så fort vi kom hem så han blev gnällig. Så ah jag känner mig rätt trött nu, ska strax sova och jag hoppas Edrian sover hela natten.

Imorn ska jag efter jag lämat på dagis på loppis i parkleken, sen ska jag luncha med finaste Jessica och hennes stora bebismage i vällingby. De blir mysigt var länge sen vi träffades på riktigt!


Men trotts att dom oftast driver mig till vansinne, så är dom ju så underbara och världens gulligaste!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0