Antwerpen

Nu har vi varit utomlands i lite mer än ett dygn. Resan hit gick bra även om devar lite krångligt att ta sig till Bryssel centrum och sen till elli. Detta berodde dock inte på oss utan alla otroligt otrevliga belgare som inte alls var sugna på att hjälpa oss till rätt ställen. Vi kom fram till att Bryssel är ingen trevlig stad och folket där är inga man vill beblanda sig med. Men här i antwerpen är det helt annorlunda, är dom att komma till ett helt annat land.

Idag har vi gått runt och shoppat, skit mycket roliga butiker och trotts att vi gick runt i konstant 7 timmar så hann vi inte me allt. Så de blir till att gå en runda till på tisdag innan vi åker hem.

Nu har vi precis ätit en grym sallad på Ellis stora terass och inväntar några av hennes polare för att kolla på shlagern, sen var de tänkt att vi skulle ut och clubba men varken ja eller Millan kommer orka me de efter hela dagen på stan. Vi har det iaf kanon men ja saknar mina älsklingar massor!!! Är lite tråkigt att inte va hemma på morsdag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0