I love it

Helgen på salongen har gått sådär, det var på tok för billiga behandlingar för att det ska vara värt att ha så. Då kan man lika gärna ha två kunder till ordinarie pris och få in samma summa. Jag vet inte än hur mycket jag drog in till mig själv, men hoppas de ska täcka tatueringen iaf plus två heelt bedårande klänningar jag hittat.  
Men det var iaf väldigt roligt att jobba lite, har färgat massa ögonfransar och bryn, plockat ännu fler och den lite fransförlängning. Alltid roligt att få lite variation i vardagen och göra något annat. När jag ändå var inne i skönhets svägen så tänkte jag uppmuntra en fin vän, den höggravida Jessica med lite fotbehandling ikväll. Är inte lätt för någon med gigantisk mage att göra fötterna sommar fina, och jag ställer så gärna upp. Så hon kommer förbi ikväll medan magnus är på träning.

Sen igår så ringde fina sarah mig från Oslo, alltid så härligt att prata med henne och man blir så glad. efter samtalet och hennes bloggläsande så tyckte hon att jag behövde uppmuntras. så hon förde över pengar för ett par skor som jag velat köpa.
  så nu har jag dessa sötisar i min ägo. Så otroligt gulligt av henne!

Annars så är det okej, jag börjar trivas bättre och bättre i min nya frilla. Jag känner mig mycket mer kvinnlig än med långt hår, för nu piffar jag upp mig själv med fina örhången och halsband, med färg på läpparna och rosiga kinder. Klippet var verkligen ett lyft jag behövde och de kunde inte blivit bättre tror jag.
Kommentarer
Postat av: Annelie

Härligt med vänner! Tänk vad fint att du ger till en vän och får tillbaka av en annan! Det lönar sig. Karma lixom!

2012-05-14 @ 21:00:17
Postat av: iluna

Ja de tänkte jag inte ens på. Men så är det verkligen, det man ger av sig själv får man oftast tillbax av andra sen på ett eller annat sätt :)

2012-05-14 @ 22:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0