JA, vi kvinnor har oxå hår i rumpan!

Okej såhär är det, alla som går runt och tror att dom är onormala kvinnor för att dom har hår precis överallt har så fel. Det är tyvärr inget som det pratas om och jag kände att jag bara måste skriva om det. Jag och en vän satt och fikade och jag berättade för henne att jag kör permanent hårbortagning på bikinilinjen. Hon satt och tänkte lite såg lite fundersam ut och när jag sa att självklart så kör jag i rumpan oxå, så såg hon så glad ut. Hon sa gladd, åh har du oxå hår i rumpan, jag trodde att det bara var jag och att de var onormalt. Jag föröskte förklara att alla har det, vissa ett halvt tonn andra bara några fjun. Hon trodde inte riktigt på mig eftersom det inte är någon som pratar om det. Jag försäkrade henne om att det stämmer, att vi kvinnor har hår lite överallt, som tex på insidan av de yttre mus läpparna. det är där för att skydda underlivet mot bakterier och för att hålla en bra temperatur och en bra luftgenomströming. Kanske finns det kvinnor som är helt hårfira där i naturen, men det lär nog höra till ovanligheten snarare än tvärtom.

så till alla tjejer där ute som tror att det är något fel på dom när det hår precis överallt down under så är det så de ska vara! Inget konstigt med det, men tyvärr så framställs det i media och inom porr industrin som att kvinans kön är lika hårfritt och lent som en babyrumpa. Då när vi så dumma att gå på det och drar slutsattsen att det är något fel på oss eftersom vi inte ser ut som en nakenhund mellanbenen.

Håret fyllen en super viktig funktion, men jag förstår er som inte vill ha det där. det är inge vidare att stå på stranden och ha hår som smiter ut från bikinibyxorna, eller när man står och ska försöka känna sig sexig i ett par string trosor och så pryds halva röven av en massa hår.

Så trotts att det är bra att ha kvar håret, speciellt på vintern när det är lite kyligt så går jag och tar bort det med laser. det fungerar verkligen och man slipper alla röda prickar och inåtväxta hårstrån. Så för er som har epngar och vill vara lite hårlösa kan jag verkligen rekomendera laser. För er som trivs med lite hår som värmer en kall vinternatt, så rocka det fett och skit i alla andra och vet att du är inte ensam om att ha hår i röven eller på läpparna och då pratar jag inte om dom i ansiktet ;)Ni kan spara ut eller kutta av, så länge ni själva är nöjda med det!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0