Trött

Sitter på bussen mot jobbet, det är inte alls roligt när man missar hela lördagen med sin familj! Jag önskar verkligen att jag hade ett arbete där jag är ledig på helgerna, de skulle vara sån skillnad!! Får hoppas de dyker upp ett sånt jobb i framtiden!!


Skratt, kramar och slag

Här inne var det lika dött som i graven. De senaste veckorna så har jag helt glömt bort att jag har en blogg. Sen jag skrev sist har jag börjat på ett nytt jobb, jag har varit på kryssning och insett att en förändring måste ske.
 
Just nu arbetar jag på ett äldreboende, min avdelning består bara av dementa. Jag har tidigare sagt att jag alrig vill arbeta på ett äldreboende, men det kan vara riktigt roligt. Man får sig många skratt och kramar varje dag, men det slinker in ett och annat slag och spottloska oxå. Jag trivs faktist riktigt bra, tämpot är lugnt vilket nog är rätt bra med tanke på att hemsituationen är allt annat än lugn. Ja hoppas bara att jag ska få fast där, precis när jag började så sa chefen upp sig som lovade mig fast. Så vi får hålla tummarna!
 
I helgen var jag på kryssning vilket alltid är trevligt. Det som är kul är att få komma bort lite, miljöombytet. Dock så är väl miljön inte super rolig och de vuxna människor som finns där beter sig så pinsamt att man undrar vart man hamnat. Men vi hade trevligt iaf, vi tog det rätt lugnt och jag fick en riktig sovmorgon vilket alltid är skönt.
 
Igår var jag hemma hos Camilla och kollade in hennes nya lägenhet. Det var riktigt mysigt och jag fick sitta och mysa med sötaste Hailey. Synd att det är så långt bara, annarss hade man kunnat ha fler myskvällar tillsammans.
 
För övrigt är jag så sjukligt trött just nu, det måste vara hösten. Jag skulle kunna ligga och sova en hel dag och det är inte roligt för fem öre.
 
Det är mycket som jag har att se fram emot i november, på lördag ska vi ut och fira finaste Annelie för att hon har fyllt år. Sen den 13 är det twilight kväll och de ska bli så roligt att se den sista filmen, jag hoppas bara dom får med allt det bra i boken, annars blir jag arg.
Dagen efter ska jag iväg till piz of cake för en mycket välbehövlig klippning. Jag kommer klippa det lite kortare denna gång, för det växer aldeles för fort och då kan jag lika gärna testa lite olika frisyrer eftersom det växer så fort.
 
det som måste förändras är jag, jag måste komma på något sätt som kan få mig att ta mig i kragen här hemma.
 

RSS 2.0