behöver jobb

Ja är usel jag vet, men har varit så trött på senaste att tanken på att bloga inte funnists.
Jag är ledig i helgen och har precis sovit nästan tre timmar, så otroligt skönt. Dock känner jag mig fortfarande lika trött. Ska strax åka iväg till finaste Sanna och klippa mig, mitt hår växer som ogräs och jag ser för taskig ut. Är så roligt för när man har långt hår så gör man allt för att håret ska växa och bli längre. Nu är det tvärtom, skulle va bra att hitta nått som hör att håret inte växer så fort, så man slipper klippa sig var 8 vecka.
 
Tiden jag inte jobbar eller sover så spenderas den vid datorn och jobbletande. Mitt vikariat går ut den 30/9 och det kommer antagligen inte att bli förlängt. Så paniken börjar komma smygande nu för om 1 mån är jag utan jobb. Så om ni vet med er där dom söker personal så säg till.
 
Jag har oxå börjat inse på riktigt att jag behöver verkligen körkort. Det går inte ihop
nu när barn ska hämtas på dagis osv. Jag har tagit ett steg i rätt rikting och beställt övningskörstillstånd. Sen måste jag fixa böcker och både jag och magnus måste gå någon handledarutbildningar, vart man nu gör sånt.
 
de känns bra att jag fyller år snart, då kanske jag kan önska mig körlektioner på nån bra körskola.
 
Min lille plutt har börjat på dagis oxå, ne vecka har han gått där och det verkar gå bra. Men direkt börjar hostandet och snorandet, dröjer nog inte länge innan första vabben kommer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0