så vackra

När jag sitter vid datorn så kan jag inte låta bli att surfa in på sidor med bröllopsklänning. Jag antar att jag får skylla mig själv när jag får vill ha ångest och bara vill köpa en massa fina och gå runt med här hemma. Vissa är så otroligt vackra att jag bara vill gråta. Jag är så avundsjuk på alla som har kvar sin stora dag att planera och välja klänning till. Om jag varit rik skulle jag nog fönyat löftena varje år och planera som ett bröllop och köpa klänningar.

Här är några underbara jag skulle vilja ha!

http://4.bp.blogspot.com/-5DebIUV486A/Ta_6dioT-zI/AAAAAAAAGiA/U00Og-9p0bw/s400/pink+wedding+dress.jpg

 

 

helt perfekt

det är verkligen det perfekta jobbet för mig just nu. Tror inte att jag kunde hittat bättre faktist. Det blir lite mindre pengar varje månad eftersom det bara är 80%, men tror att det kommer vara så värt det. mer tid med familjen, mindre stress och mer utrymme för att jag själv ska kunna hitta nått intresse att hålla på med på fritiden. det är lixom på tiden att jag får det. Jag vill hitta nått ja kan göra en gång i veckan som jag bara längtar efter att få göra när jag inte är där. Jag ska pröva på salsa v 34 och hoppas verkligen att det kommer vara något jag tycker om och känner att jag skulle kunna bli hyffsad på ( ja har ingen vidare motorik så får se hur det kommer att gå). skulle jag inte känna att det är nått för mig får jag väl försöka hitta nått annat.
 
Jag kom precis hem efter en 9km lång promenad med Jessica. Det var riktigt skönt att få röra sig lite, vi sprang vissa sträckor och man kände verkligen hur otränad man är. Hoppas att det blir fler såna promenader nu när jag inte jobbar på kvällar längre.
 
Ne bums i säng så jag orkar upp när kl ringer vid 6:15 :)

ängel

Herregud vilken hetta det är ute! det är aldeles för varmt för att sitta i solen, iaf för mig. Har suttit i skuggan och äst ut min senaste bok. Känns som att man är utomlands.
Igår gjorde jag klart den andra tavlan till vardagsrumet, jag är inte jätte nöjd men det får duga ett tag. Kanske ska jag bara ge upp och försöka måla konsten hemma och bara köpa riktiga tavlor som normalt folk. fast det är svårt att hitta nått klockrent och lär inte finnas nått i de prisklasser jag tycker är okej.
 
Blir alltid så rastlös när nått projekt är färdigt, känns som att jag är tvungen att komma på nått annat att fixa här hemma. Vill gärna alltid ha nått på lager som man kan ta till när det finns tid. Men nu har jag inget alls, förutom det sketna körsbärsträdet i sovrummet som jag aldrig blir klar med. Har tröttnat på att göra samma små blommor hundratals gånger.
 
ne får plocka fram en ny bok att påbörja i väntan på att lillprutten vaknar.
 

RSS 2.0