Spåtant!

Inte haft lust är väl det ända ordet jag kan hitta när jag tänker på bloggen. Jag kan inte skylla på att det inte händer så mycket i mitt liv just nu, för de stämmer inte.
Det har börjat hända grejer och allt började röra på sig minuten efter jag gick ifrån spåtanten.
 
Spåtant kanske är fel ord att använda, för hon är verkligen ingen tant och hon spådde mig inte. Snarare en vägledning med övernaturliga inslag. Hon kallar sig ett medium och det är väl det hon är. Jag känner några som varit hos henne och fått sina liv åt den riktning dom alltid drömt om. Så trotts att jag var mycket spektisk och kritisk till att saker hon skulle kunna tänkas säga skulle stämma så tog nyfikenheten över. För ni som känner mig vet att jag är en riktig liten nickenyfiken, i gymnasiet blev tjejerna tokiga så fort jag öppnade munnen för att fråga "vadå????".
 
MEn i alla fall, jag bokade en tid hos denna tjej och gick tid med klappande hjärta och riktigt nervös. Visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig, ett rumt med massa draperingar, orientaliska kuddar och en stor spåkula i mitten av rummet. Men tänk så fel jag hade, rummet var spartanskt, med ens tor helt vanlig skön soffa, harminisk musik som spred sig i rummet, tjejen(jag kallar henne för tjejen, för spådam känns fel) gick runt i mjukiskläder och drack en stor kopp kamomillte för att rensa ut kroppen. Hon var väldigt välkomnande och väldigt vanlig.
 
Jag fick sätta mig i soffan mitt emot henne och förklara väldigt lätt vad det var jag ville ha reda på. Så jag sa lite saker som jag var nyfiken på att få veta och hon började blunda och sen bubblade det ur saker från hennes mun.
Hon sa bla att jag är en männsika med helande egenskaper, folk som har det tufft tur sig gärna till mig för att jag på nått sätt skänker dom nått sorts lugn, jag ska arbeta med människor främst med barn. Hon såg väldigt tydligt att jag inte ska ha fler egna barn för att det tommrumet jag känner och som oftast driver mig till att längta efter barn kommer inte att fyllas genom att jag skaffar flera egna. Utan jag ska arbeta med dom. Detta var ju väldigt ledsamt att höra, jag längtar ju så efter ett till barn, men denna komentar har fått mig att ifrågasätta varför jag gör det? Vad är det jag vill fylla genom att skaffa ett fjärde? så de kan jag finurla lite på.
 
Hon sa också att hon såg mig vid en pol i februari. Vilket är lustigt för jag och magnus har letat och pratat om att åka utomlands med barnen i just februari. Så förhoppningsvis så stämmer det.
 
Sen sa hon att jag absolut inte ska arbeta inom demensvården. Det är helt fel ställe för mig och det snarare bryter ner mig än att utvecklar mig. Att jag måste sluta nöja mig med saker, varför ska jag nöja mig när jag kan få allt jag vill? Hon sa att innan februari är slut så ska jag ha ett nytt jobb.
 
Vilket jag bara fnös lite åt, tänkte vet hon överhuvudtaget hur svårt det är att skaffa ett jobb nu för tiden? Men hon var väldigt hård, att om du inte gör det innan feb så kommer du bli fast inom demensvården.
 
Hon fick också upp flera bilder av msycken och kunde inte förstå varför, utan bara att jag ska hålla med med smycken eller andra kreativa saker. Vilket stämmer in väldigt bra på mig, jag har gjort flera smycken förut, jag målar, pysslar och håller på.
 
Sen sa hon en andra massa saker och bla att jag var väldigt stängd och likgiltig. att det spelar ingen roll vad hon skulle säga till mig föra tt jag skulle bara rycka på axlarna och tänka, jaha, vad kul typ. Som att hela jag var väldigt num om man kan säga så. jag kunde förstå vad hon menade för det avr så jag kände, kanske en av anledningarna till att jag gick till henne, för att få en förändring. Inte bara flyta runt som en i mängden och inte ha några mål eller drömmar. Hon ville att ajg skulle komma tillbacka för att göra något som kallas acces bars.
 
detta är bars:
Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet.Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet…När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Vad mer är möjligt då?
Det är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras. Bars används även mot stress och kronisk värk.
 
JAg tänkte direkt, stopp är, vadå ska du föröska mjölka mig på pengar? de där är ju bara rena struntpratet, klart inte de funkar. MEn jag sa att jag skulle läsa om det och sen hör av mig.
så jag gick därifrån rätt förvirrad och ahde svårt att hålla reda på alla tankarna. jag läste lite om barsen, satte mig vid internet och hade smått panik över att jag måste hitta ett jobb nu på en gång. jag cville ju inte bli fast i demensträsket. men ajg ahde ingen ork att göra nått alls. så ja la det åt sidan lite.
 
men eftersom jag mådde riktigt dåligt psykiskt, jag satt och grät och orkade inget annat än att sova. så jag bokade in såna där access bars. och går dit och får massage över hela huvudet, hon tyckte till här och där och var allmänt skönt.
 
dagen efter så kände jag mycket gladare och piggare, jag tänkte ja men jag skickar iväg några cv och ringer runt till alla förlossningar i hela stor stockholm inklusive uppsala för att höra om hon har jobb. Alla sa att ne tyvärr det kane v finnas i sommar, så skicka ditt cv till oss så hör vi av oss.
Några dagar senare så står jag i matkön och det ringer från dolt nummer. Det är från danderyds förlossning, dom undrade om jag ville komma på en intervju för ett vicariat.Så vi bokade in en tid, jag gick dit riktigt målmedveten och ända tanken var att jag ska ha detta jobbet. Mitt dröm jobb som drev mig till att plugga till uska från första början. Det skulle bli mitt och det blev det!
Den 1mars börjar jag och slutar sista september.
 
Jag kan knappt förstå det själv, hon sa att jag skulle ha ett nytt jobb i februari och det har jag nu, och till råka på allt mitt absoluta dröm jobb. Jag skulle vara naiv om jag skulle säga att den här tjejen inte hade några rätt alls, eller att barsen inte löste upp några lager av det som tyngt ner mig i så många år. hur det kommer sig eller vem eller vilka makter som får detta att faktist fungera vet jag inte. Men nått gott har det fört med sig iaf och jag hade aldrig kunant drömma om att detta skulle hända. Om det var övermäktiga makter eller om det bara var hennes sätt att få mig att tro på mig själv och våga ta för mig och kräva att mina drömmar ska gå igenom det vet jag inte heller.
 
Men mitt liv går i rätt riktning och jag börjar får drömmar igen, mål som jag ska uppfylla och jag ska lära mig att älska varje sekund och se till att få allt som jag vill få, jag ska sluta nöja mig med saker!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag vill nog oxå gå dit!

2013-02-01 @ 07:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0