Aftonbladet wellness

Webb programet kom ut igår på aftonbladet. Jag var helt skakis när jag skulle titta på det. tänk att det är så otroligt jobbigt att se på sig själv sådär, att höra rosten och förstå hur man ser ut när man pratar. Det är vidrigt tycker jag. Man är van att se sig själv stilla i speglen medan man gör sin "snyggaste" min, och helt splötsligt ser man sig själv som alla andra ser en. Ne de var riktigt jobbigt tycker jag. Men är nöjd med hur dom klippte ihop allt som sas och tycker att dom fick fram det jag ville få sagt.
 
Ja förstår att vissa har starka åsikter om det jag säger och det jag gått igenom, men för dem som har uppleft att vara i en deprission hoppas jag har en viss förståelse för hur mycket än förnuftet säger åt en att tankarna man har är "fel" så finns dom där och smärtan och sorgen man känner är precis lika värklig som att bli av med en arm. Många kan tycka att personer som är deppiga bara ska ta och rycka upp sig, se livet från den ljusa sidan. Men när man är där nere på botten så finns ingen ljus sida och man är övertygad om att det aldrig kommer komma någon heller. Jag är evigt tacksam för att det finns hjälp och medecin att få, annars hade jag garanterat inte suttit här, eller pratat om min svåra tid framför massa kameror.
Det var en tid och en upplevelse som har format den jag är idag och jag önskar inte att det aldrig hänt. för jag vet nu att jag är så mycket starkare än jag någonsin trott och om jag åker ner i det mörka läskiga hålet igen så finns det en väg upp.
 
http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/kropp-och-halsa/wellness/article21606.ab
 
här kan ni hitta klippet för er som vill se.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0