Det rör på sig.

Hösten är här och har tagit mig med storm, jag blir aldeles stum av alla vackra färger och former. Är min absoluta favorit årstid, kanske mäst för att jag fyller år på hosten. Jag är numera en 29årig kvinna med fullt ös runt omkring mig. Fick en underbar present av min man, vi drar iväg till London den 19 för att gå på musikal och shoppa. Ska bli så otrolit skönt! Bara få komma bort från barn och alla måsten i några dagar.
 
För att verkligen fira min födelsedag som också är Jessicas födelsedag så ordnade vi en riktig tjej fest. Temat var 50 nyanser av honom och JEssicas fina hus smyckades ut med rosenblad och ljus. Vi hade en helkväll planerad med god mat, roliga lekar och som temat kanske avslöjar kom det även en härlig tjej och visade vuxenleksaker.
Kvällen blev skit lyckad och allt vårat planerande gav oss och våra fina vänner en helkul kväll.
 
Sen dansar jag på för fullt, bara älskar salsan, den ger mig liv och glädje i all vardagskaous. Vi har börjat dansa två dagar i veckan nu, så otroligt befriande! man sover gott och är glad hela dagen innan man ska dit och hela dagen efter och sen är det helg. Så med andra ord går jag runt och är glad mest hela tiden, vindrarna vänder för mig och livet är underbart. Saker börjar falla på plats och det börjar rösa på sig ute i universumtill fröken Manchos fördel :)
 
Imorn händer värsta spännande grejen, ska skriva mer efteråt, men kan tala om att det har att göra med en insändare jag skrev för ett halvår sedan.
 
http://bloggar.aftonbladet.se/cohannahoamanda/2013/04/langtan-efter-en-dotter/
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0