Klämma finnar.

Fredagskvällen blev förvånansvärt mysig. Killarna åkte iväg på sitt disco och Magnus drog och kollade på nån fotboll. Eftersom Zetterman huset var fullt av huliganer så kom min älskade Jessica hit och det blev en riktig tjej kväll.
 
Att ha en vän som är mer än bara en bästa kompis är som att ha alla ens önskningar uppfyllda. Allt är så kravlöst, man kan säga vad man tänker och tycker, göra det man känner för, man behöver aldrig oroa sig för att den ska vända en ryggen ifall man är oense om något eller klantat sig. En sann vänn älskar bristerna precis lika mycket som styrkorna.
 
Vi satt i soffan mitt emot varandra och bara pratade, ingen tv eller musik på, bara två människor, en bytta med glass och två skedar. Mer behövs inte för att det ska bli en underbar kväll. Dock kryddade vi denna kväll med att ge varandra massage, för om man har karlar som aldrig vill ge den sortens beröring så får man använda sina vänner. Det var underbart skönt och mysig!
Sen gjorde vi något som jag aldrig skulle kunna se två killpolare sitta och göra på varandra. Vi satt och klämde varandras små finnar på ryggen, såna där irriterande som man själv aldrig kan komma åt. Jag vet, det är riktigt vidrig, avskyvärt, äckligt och  aldeles aldeles underbart! Nästa gång ska jag nog be hennes att hjälpa mig att skrubba ryggen riktigt ordenkligt. För vad ska man annars ha bästa vänner till om inte att klämma ens finnar ;) ?!?!
 
Lördagen är snart slut och pusslandet gick bättre än förväntat. Vi tog våra super hojar och körde mot kalas ett, var där en timme innan vi körde vidare till kalas två. Sen när killarna kom hem höga på socker drog vi till parkleken och fördrev tiden fram tills middag. så otroligt väder ute och önskar jag kunde fått ta den där promenaden jag önskade i min egen närvaro och bara njuta av naturen. Men får hoppas vädret håller i sig ett tag så att det bli av,
 
Nu väntar jag hem magnus för att ha lite film mys, hoppas jag orkar hålla mig vaken genom hela filmen denna gång. Är redan rätt trött och skulle nog kunna gå och sova.
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!

Såg klippen med dig på aftonbladet och ville bara säga att jag tyckte det var bra och jag tror det är viktigt att man vågar prata om det! Jag tror att denna önskan om ett speciellt kön på barn är vanligare än man tror, bara att många inte vågar prata om det.
(var så klart tvungen att googla på ditt namn för att se om du hade en blogg eller liknande och det var så jag hittade hit)

Ha det gott!
//Emma

Svar: Hej.'Vad roligt att du letat upp mig :) Jag tror också det är ett väldigt viktigt ämne att prata om! och att många kan känna igen sig. Så jag hoppas mitt inslag kan hjlpa någon iaf att våga prata om det och få hjälp om det behövs.

Ha det bäst!!!!!
Iluna

2013-10-16 @ 14:00:42
URL: http://www.arrogantdogs.blogspot.se
Postat av: Jessica

Åhh!!😍

Så fint skrivet. Blir rörd.
Puss❤️

2014-01-19 @ 07:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0