Love Salsa

I fredags var jag och anna på våran första salsa lektion. Med pirr i magen satt vi där och väntade på att de skulle börja. Märkligt hur två vuxna kvinnor kan bli aldeles nervösa och fnittriga av att börja på något nytt. Ja kände mig så osäker och borta i början så de är bara att stå och skratta åt sig själv för vad mer kan man göra?
 
Men efter en stund och efter första rundan med de olika partnerna så släppte nervositeten, De va bara att släppa loss och hänga med så gott man kunde. Svetten och snoret rann och attans så kul det var!
 
Det var absolut en av de bästa kvällarna på väldigt väldigt länge. Salsan har frälst mig totalt och den kommer aldrig bli av med mig!
Det var en så härlig gemenskap bland alla i lokalen, alla var där av samma anlednig, att få dansa och ha kul. Jag såg inte en ända sur min eller hörde något suckande, utan alla körde gärnet i över två timmar.
 
Efter två och en halv timme så dansade vi ut från källarlokalen i ett sånt lyckorus att det var fånigt. Det bara spratt i hela kroppen och det var svårt att prata om nått annat medan vi tryckte i oss en av världens godaste choklat penut brownie.
 
På vägen hem leta ja upp salsa musik och stod och små dansade i väntan på tåg och buss. Sen drömde jag om salsa hela natten så ja va helt svettig när ja vakna av allt dansande i drömen. Jag har haft salsa i huvudet sen dess och jag blir aldeles glad när jag tänker på det :)
 
Så alla som vill med nån gång säg till, för det är dropp in. Önskar magnus ville dela denna nyfunna glädje jag hittat, skulle vara så otroligt roligt om man kunde dansa tillsammans.
 
Summan av kardemumman, Salsa is here to stay
 

Två trötta och lyckliga dans tjejer.
 
Så gudomligt god!
 
 
Den här är för dig Anna ;)

RSS 2.0