vin

Idag har det varit en riktigt tuff dag på jobbet, det är svårt för mig att låta bli att plocka upp andra människors problem. Just nu är det väldigt många barn i skolan som har det svårt och ofrivilligt suger jag upp deras problem och det tynger ner mig så otroligt mycket. Det är svårt att jobba med barn utan att bli för nära och för involverad på det kännslomässiga planet. Det är något jag måste jobba med, självklart ska jag hjälpa dom med den förmågan jag har men att låta det gå inder skinnet är inte bra. 
 
Det som har hjälpt mig att överleva dagen har varit tanken på en mysig vinkväll med fina kollegor från jobbet. Så otroligt värdefullt att bara sitta och mysa, skratta och äta goda saker. Tänk om jag jobbade på en arbetsplats med kollegor jag inte trivdes med eller kände att jag kunde säga precis vad som helst till. Fy så deprimerande och tråkigt det skulle vara!!!!
 
Så med lätt huvudvärk och ett leende på läpparna kryper jag ner i sängen bredvid min lilla älskling och välkomnar februari månad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0