Nystart.

Jag sitter här i kista galleria och väntar på att tre butiken ska öppna. I ett halvvaket tillstånd råkade jag glömma bort min pin kod och mobilen är nu låst. Trodde att jag skulle kunna logga in via datorn till mitt tre, men hade inget lösenord och ett nytt lösenord skickas till mobilen, som inte tar emot mess nu!!!!.
 
Så när jag sitter här kan jag lika gärna skriva lite, uppdatera om vad som händer i mitt liv just nu.
 
Många saker har förändrats sen jag skrev sist, min skillsmässa har adeles snart haft sin betänektid klart och då är ett 5år långt äktenskap över. Det känns både bra och lite sorligt, klart man önskar att saker kunde löst sig mellan oss. Men när kännslorna försvinner och man inte längre har något gemensamt varför ska man då kämpa vidare? Vi båda förtjänar att vara lyckliga och då är det bättre att gå åt varsitt håll. 
 
Jag har fram tills den 30/6 bott kvar under samma tak som mitt ex och jag är så glad att det har fungerat. Vi har hållt sams och inte bråkat något. Det har framförallt varit bra för barnen att se att mamma och pappa inte är ovänner och att vi fortfarande och för alltid kommer att vara en familj fast vi inte bor ihop.
 
Jag bor numera i en stor etta i kista och det börjar kännas riktigt bra. Det var oerhört känslosamt att åka iväg med sista flyttlasset från huset jag bott i under 7år, som jag byggt upp nästan själv och format som jag vill ha det.
Men jag var tvungen att avsluta det kapittlet i mitt liv för att kunna gå vidare och hitta den vägen jag vill gå på.
 
Å när man är redo och har släppt saker i sitt förflutna och blickar framåt så kommer saker till än som man önskat och längtat efter. Jag har träffat en man som är precis allt jag längtat efter och lite till. Jag hade inte alls planerat att träffa någon ny så fort,men universum sände mig denna människa som är så underbar och perfekt för mig.
 
Så saker och ting börjar äntligen falla på plats i mitt liv, jag har fått bostad, hittat någon som får mig att skratta även i de tuffaste stunder, jag kommer snart att få hjälp att reda ut mina psykiska problem. Det är bara jobb som fattas och det kommer jag tänka på när min sjukskrivning är slut i augusti.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0