Kan bara bli bättre.

Mycket har hänt sen jag skrev senast och jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
 
Mitt tillfrisknande började nog påriktigt med gruppterapin för medberoende hos Capio Maria. Vi var en grupp på 8 personer med medberoende som problematik och med hjälp av en gruppledare och kunnig personal gick vi igenom olika saker som vi med medberoende har problem och svårigheter med. Vi fick mängder med verktyg för att kunna hantera saker vi stöter på i vardagen och när saker bubblar upp från barndommen. Det var en väldigt jobbig resa att gå igenom och otroligt givande. Den kunskapen och förståelse personalen hade som jag mötte var nått över det vanliga, dom kunde hjälpa oss att se vilka olika mönster vi fått med oss från tex barndommen som är skadliga för oss själva och vår omgivning. Så för mig blev det ett riktigt uppvaknande och förklaring på varför jag handlar på vissa sätt i många olika situationer. 
Denna terapi är något jag önskar alla med medberoende att få gå, tyvärr har sjukvården skurit ner på deras gruppterapier och det är svårt att få plats. Så jag är otroligt tacksam över att jag fick chansen innan nedskärningarna kom. 
 
Så med andra ord mår jag mycket bättre, jag är inte längre sjukskriven och är i färd med att få arbetsträna för att långsamt komma in i arbetslivet igen. Både försäkringskassan och arbetsförmedlingen har varit kanon och låter saker formas efter min ork och den takten jag behöver. Jag var ändå sjukskriven ett år och har fortfarande problem med trötthet och att orken bara tar slut ibland. så för mig känns det väldigt bra att få börja försiktigt och få chans att hitta ett jobb som passar mig.
 
Sen har jag fått en förstahandslägenhet i ett område nära barnens pappa där vi trivs super bra. Det kunde faktist inte bli bättre och både jag och barnen börjar att smått att komma till ro och saker och ting kan bara bli bättre just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0